30 Nisan 2011 Cumartesi

Mutluyum *

   

    Yeni Bloguma geçtikten sonra üstüme güzel bir mutluluk çöktü.. Daha bir huzurluyum sanki daha bir mutluyum. Bence olması gereken gerçekten buydu . doğru bir kara aldım sanırım buraya geçmekle .Gelen yorumlarda buna bir güzel kanıt işte.
     Konusu açılmışken söyleyim yorum yapan herkese tek tek sevgilerimi iletiyorum hepsini öpüyorum burdan. Herneyse ! Bu günler baya iyiyim ve iş durumunu sorarsanız bilenlere söylüyorum hala iş bulamadım kös kös evde oturuyorum. Olsun buna da şükür .
     Bir gün içinde aynen şunları yapıyorum . Sabah kahvaltımdan sonra bir sigara yakıyorum balkonda . Evet tek kötü alışkanlığım bu maalesef. Sonra kendime güzel bir kahve yapıyorum en şekersizinden. :D Sonra elime kitabımı alıyorum kahvem bitene kadar okuyorum ve belki biraz daha . O süre zarfında kardeşim okuldan geliyor onu bir güzel doyuruyorum ve ödevlerine yardımcı oluyorum sonra canımız ne isterse onu yapıyoruz. Bu halimi daha çok seviyorum.
     Tam istenilen bir evlat , abla , arkadaş ve kendim oldum. Kökünde böyle biri olupta aniden değiştiğim için kendimden utanıyorum ama Allah'tan o günler çok geride kaldı. Şimdi tek kötü alışkanlığım sigara ama galiba onu  da bırakamayacağım.
      Neyse bu konulara girmeyelim. Yazımı burda sonlandırayım ben kardeşcazım beni çağırıyor saçlarını yapcam da. Sonra yine yazarım.. Tekrar herkese teşekkürler..

Mucuk mucuk :)
   

4 yorum:

EvA dedi ki...

mutlu huzurlu iyi olmana sevindim bizde seni çok seviyoruz..Hep böyle kal :)

deeptone dedi ki...

mimin var bende.

döncem ben sana.
:)

deeptone dedi ki...

ne tatlı bi yazı bu.
:)

LuCi dedi ki...

EvA : teşekkür ederim darısı snein başına inşallah :)

Deep : mim için teşekkürler ...Ve yazı için yorumunda teşekkürler :)