6 Mayıs 2011 Cuma

Değişik duygularım var !



Değişik bir şeyler..Bana göre değil sanki..yıllar sonra nasıl olur anlayamadım . Aslında ortada olan bir şeyde yok.Ya da var da ben kabullenmiyorum.Bende bilmiyorum ne dediğimi.En iyisi baştan anlatıyım :)

     Geçen gün kardeşimle birlikte yine gezmeye çıktık. O sırada eski bir arkadaşımı gördüm. * Erkek * . Merhabalaşmalar , neredeydin sen hayırsız demeler , kucaklaşmalar kısaca ayak üstü sohbet işte ne olabilir. Ama birbirimizin telefon numaralarını aldık bu akşam beni arada sabah kahvaltıya gitmeyi teklif etti kabul ettim.Sabah beni evden aldı.. Çok güzel bir kahvaltı geçirdik. Kendini çok yükseltmiş geliştirmiş..İyi bir iş sahibi olmuş.Yakışıklı değil desem yalan atmış olurum.
      Kahvaltıdan sonra da hep mesajlaşmaya başladık işte . Akşamları da msn de sohbet hatta sabahlara kadar.. Ona karşı iyi duygular besliyorum çok iyi anlaşıyoruz. bilmiyorum garibiz ikimiz de.. Bunca seneden sonra tekrar bir ilişki mi?.. bunu hiç düşünmemiştim.Kafamı çok karıştırdı. Hatta bugün akşam - akşam yemeğine - çıkıyoruz onunla.Her günümüz nerdeyse birlikte geçiyor gibi. Görüşmesek bile mesajlaşmalar , msn de sohbetler .. Öyle işte..Karışık durumlarım var şu sıralar kafamda karıştı işte..

Bilmiyorum korkuyorum aslında..Ama hayırlısı demek en doğrusu :)

* * *

5 yorum:

EvA dedi ki...

değişik şeyler gerçekten ama bir yenilgi sonrası bir yanılgı sonrası illa başka bir ilişki olmayacak diye birşey yok...Düşünmelisin :)

!..Melanie..! dedi ki...

Hayırlısı be LuCi :)

LuCi dedi ki...

Eva : öyle ama işte...:)

melanie : hayırlısı cnm :)

Takıntılı ergen dedi ki...

bana mutlu olcaksınız gibi geliyor ;)

LuCi dedi ki...

inşallah tatlım :)